Professionel hjemmeside, SEO og branding Monicakruuse

KONTAKT MIG

Gruppeforløb og netværk i Roskilde

Feel good Forretning

DEDIKERET TID TIL

DIN FORRETNING

UVURDERLIGT

NETVÆRK

ARBEJDSDAGE

MED FORPLEJNING

‘Feel good forretning’ er et gruppeforløb og et netværk for selvstændige, hvor vi slår ‘Business’ og ‘Pleasure’ sammen!

Kender du følelsen af at være alene med det hele? At der ikke rigtig er nogen, der forstår din situation. Ikke nogen til at dele dine succeser med, eller nogle der kan støtte dig, når det ikke går som ventet?

Det gør jeg. Livet som iværksætter eller selvstændig kan nemt blive ensomt. Det bliver ofte til lidt for mange dage på hjemmeskontoret i joggingbukser med fedtet hår… Men det gider jeg ikke!

Jeg er ikke blevet min egen chef for at gå og være ked af min hverdag. Jeg vil selv bestemme. Og jeg bestemmer, at det skal føles godt at arbejde i min egen forretning!

Savner du nogle…

at spørge til råds?

der forstår dig?

at dele din dag med?

der kan stille de rigtige spørgsmål?

der giver dig nye idéer?

Nogle til at holde dig op på din strategi og dine planer. Som spørger dig hvordan det er gået med din kampagne? Om der er nye tilmeldte på dit forløb? Om du har fået udgivet den der e-bog?

Der sker noget næsten magisk, når vi indgår i en tæt og nærværende relation med hinanden. Når vi er gensidigt forpligtende i et fællesskab, kan vi nå virkelig langt.

Forløb hjemmeside med Monicakruuse

Dedikeret tid til dig!

De fleste af os ved godt, hvad der skal til for at udvikle vores forretning. Det er ikke viden, der mangler. Ofte er det

1) Manglen på tid (der faktisk er sat af til dig selv)

2) Manglen på idéudvikling, støtte og sparring fra andre

…der holder os tilbage som selvstændige.

På ‘Feel Good Forretning’ får du sat dig selv i kalenderen og sat tid af til at udvikle din egen forretning med 6 dedikerede arbejdsdage, fysisk og online.

Workshops hjemmeside med Monicakruuse

Uvurderlige relationer!

Det gælder om at finde de mennesker, der vil nævne DIG i en stor forsamling. De mennesker, der har din ryg, og som du kan stole på vil dig det bedste.

På ‘Feel Good Forretning’ handler det om relationerne. Det handler om at have andre mennesker, der forstår dig og som kan stille alle de rigtige spørgsmål.

For det er uvurderligt.

Du kommer til at lære de andre godt at kende, og I bliver i stand til at forstå, støtte og udvikle på hinandens Feel Good Forretninger.

Når vi mødes, laver vi nogle enkelte små øvelser, hvor I sættes sammen på kryds og tværs. For det er med relationen, når vi kender hinanden, at vi virkelig rykker. Det handler om at give relationerne plads til at udfolde sig, så vi kan få mest ud af hinanden.

‘Feel Good Forretning’ er et værdi-fællesskab for dig, der gerne vil have det godt i din forretning sammen med andre.

For sammen er vi stærkere. Sammen kan vi mere. Sammen føles alting lettere. 

Du får et netværk, og du får sat dig selv og din forretning i kalenderen i fællesskab med andre gode mennesker. 

Feel good Forretning et netværk for selvstændige
Praktisk:

Forløbet løber over 4 måneder, maj – august (ferie i juli)

Det er et TIOforløb (Try It Out), så prisen er meget lav her første gang. Jeg kommer til at tilrettelægge forløbet særligt til jer der er med, så du kan være med til at få indflydelse og foreslå ændringer undervejs.

Du får altså:

– 2 fysiske arbejdsdage i Roskilde á 5 timer (forplejning inkluderet)

Torsdag d. 11 maj kl. 09.00 – 14.00
Fredag d. 25 august kl. 09.00 – 14.00

– 4 online møder (datoer aftales undervejs)

– 15% rabat på mine andre ydelser, når du bestiller under forløbet.

Din investering: 1.200 kr + moms

(begrænsede pladser)

Jeg håber du vil med!
Hjemmeside design og webdesign med Monica Kruuse Bach

Jeg hedder Monica, og jeg er din vært på ‘Feel Good Forretning’!

På egen krop har jeg mærket, hvad det betyder at have et tæt netværk af mennesker, der har min ryg. I 2021 stod jeg på kanten og var sikker på, jeg ville falde. Jeg havde ét skud tilbage i bøssen for at redde min forretning, og det var en mentoruddannelse. Hvis den uddannelse ikke ville hjælpe mig til at lykkes, så måtte jeg lukke min forretning.

På den uddannelse lærte jeg betydningen af relationer. Uden min tætte sparringsgruppe, så var jeg ikke iværksætter i dag. Simpelthen.

Bare det, at jeg har nogle, der fejrer mine succeser med mig og som jeg kan spørge om hjælp, når det er svært, gør en kæmpe forskel. Vi kender hinanden godt, og de gennemskuer lynhurtigt, hvis det jeg fortæller dem er en dårlig undskyldning. De holder mig op på aftaler og hjælper mig videre når jeg er fastlåst.

Og det er præcis det jeg gerne vil give dig også. Jeg elsker mennesker, og jeg elsker det vi kan skabe sammen, når vi giver hinanden lov til at komme tæt på.

Så jeg håber at se dig på forløbet!

Det siger kunderne

(Uden dejlige kunder, ingen dejlig forretning!)

På bedste og hyggeligste vis

Det er faktisk overhoved ikke bare liiige at lave en hjemmeside. Skal den se ordentlig og overbevisende ud, er der en hel del, man skal vide om temaer, plugins og kodejustering. Plus at man også tænke over stil, budskaber og call to actions. 

Men med hjælp fra Monica får man stille og roligt arbejdet sig igennem det hele på bedste og hyggeligste vís.

Jeg vil klart anbefale dig at tage med på Monicas workshops, hvis du absolut vil designe din egen hjemmeside. 

Signe Munch-Pedersen, www.signesbureau.dk

Du forstod mine ønsker!

Jeg synes, du har været meget rar at samarbejde med, og jeg har følt, at du lyttede til mig. Jeg har i høj grad haft en følelse af, at du forstod/vidste, hvor jeg er som selvstændig, og at du forstod mine behov, frygter og ønsker.

Jeg ved ikke, om jeg kan konkretisere det med et eksempel, men selve resultatet og at du f.eks. valgte at bruge den lyserøde farve, er et godt eksempel på at du fangede min “vibe”.

Jeg tror også, jeg hurtigt bestemte mig for, at det var dig, jeg ville have hjælp af, det føltes intuitivt for mig. 

Jeg vil helt klart anbefale dig til andre og kunne sagtens finde på at købe din assistance igen.

Anna Gudlaugsdottir, www.colourqueen.dk

Et trygt og fokuseret rum

Monica formår at skabe et trygt og fokuseret rum, og det var en fornøjelse at møde de andre deltagere på dagen. En slags networking, man bare får foræret oveni hatten. 

Monica har fået mig til at føle, at ingen hjemmeside udfordring er uoverstigelig, og at jeg kan få alt det, jeg vil, til at ske. Jeg har nu en person i mit netværk, som jeg kan tage fat i, når jeg har brug for hjælp – hvilket er værdifuldt i sig selv.

Julie Bruun-Pedersen, Connecting Strings Mentoring

Vi følte os trygge og mødt

“For os handlede det om, at finde en person som kunne skabe det visuelle udtryk, som vi ønskede på vores kommende webshop. Samtidig en med god erfaring, stort know-how også indenfor SEO. Derfor valgte vi Monica.

Monica er passioneret omkring hendes opgaver og derfor også menneskerne bag. I et samarbejde med hende følte vi os trygge, mødt og som et hold med god kommunikation!

Det har været en fornøjelse, Monica. Tak og god vind!”

Nina Truong, www.milok.dk

Har du noget på hjerte?

8 + 14 =