Professionel hjemmeside, SEO og branding Monicakruuse

KONTAKT MIG

Om Monica Kruuse Bach

Freelance Webdesigner

– jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig

Som freelance webdesigner arbejder jeg for dig – på DIT projekt. 

Jeg designer hjemmesider, laver SEO optimering og rådgiver og arbejder med branding. 

Du vil opleve at blive mødt med med både kærlighed og høj faglighed. Min største glæde er at kunne være med til at få dig til at lykkes. 

Jeg bruger mentoring i mit arbejde, og du vil således blive både mødt og set her hos mig.

Du er så velkommen!

Freelance webdesigner

Hvem er Monica Kruuse Bach?

– og hvad kan jeg egentlig gøre for dig?
Mor, kvinde, menneske

Jeg er Monica.
Mor, kvinde, menneske.

Og så er jeg selvstændig webdesigner.

Hos mig kan du få hjælp til:

💪 Hjemmeside
💪 SEO
💪 Brand
💪 Grafisk design

Men det ser lidt tørt og kedeligt ud på sådan en liste. For det jeg egentlig tilbyder dig er så meget mere.

Jeg er den der hjælper dig med at finde ind til kernen i din virksomhed. Hvordan du fortæller din historie i din online tilstedeværelse.

Jeg hjælper dig til at vise verden præcis hvem du er, og hvad du tilbyder. Så det bliver forklaret både i ord og billeder, med følelser og tanker. Så alle kan se det fantastiske du er. Hele dig og din virksomhed.

Det hele. For jeg laver ikke noget halvt.

Går vi i gang med SEO, så gør vi det ordentligt. Laver jeg en hjemmeside, så er det fra bunden. Skal vi styrke dit brand, så starter vi indefra.

Det må gerne føles rigtigt

Det er vigtigt for mig at sige, at der ikke er noget, der er nemt eller rigtigt, når det kommer til de her ting. Selvom det ville gøre det hele nemmere.

Men der kan være noget der føles nemt og rigtigt for dig, når vi finder frem til det. Og det er dér magien opstår i din online tilstedeværelse. Det er netop der, det bliver rigtig sjovt.

Når det føles let at være tilstede og synlig i din virksomhed, fordi du ved, at du gør det rigtige for dig.

Du får aldrig et standarddesign, en enkel skabelon eller 1-2-3 løsninger her. For sådan arbejder jeg ikke. Du er noget særligt, så det skal din hjemmeside også være.

Jeg går til alle mine kunder på samme måde, med hele mig selv. Der er ikke forskel på om du møder mig i virksomheden eller i netto. Jeg er bare mig.

Det er samtidigt min klare overbevisning, at det er muligt at elske sine kunder. Ikke som jeg elsker mine børn eller min partner, bevares, men kærlighed, det er der altså her. Og plads og rum til at du kan være dig, og til at vi sammen kan folde dine vinger ud, så du kan blive flyvende.

Uddannelse og erfaring

Jeg er ved at uddanne mig til Livs- & Vidensmentor ved Anne Damgaard, og du vil opleve at jeg bruger mentoring ind i mit arbejde i løbet af vores samarbejde.

Jeg er også uddannet BA Arch. og Multimediedesigner, men egentlig siger det ikke så meget om mine evner ud i webdesign og iværksætteri.

Kig i stedet på mine tidligere projekter eller de fine udtalelser mine tidligere (og nuværende) kunder er kommet med. Du behøver ikke kun at tage mit ord for det.

Du kan ogå altid få en gratis og uforpligtende snak, hvis du er i tvivl om noget eller bare gerne vil have drøftet dine muligheder. Tag fat i mig eller put dine informationer i boksen herunder, så kontakter jeg dig ✌️

“Jeg har efterhånden haft en del inde over min hjemmeside i forhold grafik mm. og det vil altid være Monica jeg ringer til når jeg har brug for hjælpe!”

Lene Okholm

GRATIS UFORPLIGTENDE SAMTALE

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Hvad jeg kan hjælpe dig med, eller om du overhovedet har råd til en freelance webdesigner?

Så book en afklarende samtale her. Vi tager en kort snak om dine behov og muligheder.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

Bliv inspireret

Udvalgte projekter

– skal dit være det næste i rækken?
Hjemmesidedesign Room For Living
Hjemmesidedesign kampagnesite Hej Nabo
Logodesign RørVærk VVS
Hjemmesidedesign Vesterlyng Camping

Stol ikke kun på mig

Du kan også stole på mine søde kunder ❤️

En kæmpe anbefaling herfra!

“Jeg har brugt Monicas hjælp til opbygning af min nye hjemmeside og det har været alle pengene værd!

Jeg var lidt presset på tid, men Monica var meget fleksibel og virkelig professionel. Hun holder sine aftaler og det hun laver er fantastisk!

Jeg er ikke ret god til alt hvad der har med grafisk arbejde at gøre, men efter Monica har undervist mig, føler jeg mig rustet til at foretage redigering af min hjemmeside selv fremadrettet.”

Lene Okholm, www.leneokholm.dk

Vi er virkelig glade!

“Hos remacs.dk er vi virkelig glade for den hjemmeside, Monica har udviklet til os.

Monica har evnen til at kombinere dine egne ønsker med hendes idéer, og ud fra det lave et fantastisk resultat.

Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Jeg vil anbefale Monica til alle, der vil have en skarp hjemmeside, til en god pris.”

Jonas Jensen, www.remacs.dk

Vores fulde tilfredshed!

“Vi har løbende arbejdet sammen med Monica omkring diverse store og små opgaver i relation til grafik, webdesign og vedligehold.

Faktisk har samarbejdet været videreført fra en tidligere ansættelse, hvor vi har været rigtig glade for hendes altid både positive og pro-aktive tilgang til opgaver, som altid har været løst til vores fulde tilfredshed.

Derfor er det slet ikke svært at give hende den bedste anbefaling herfra!”

Torben Berner, www.vesterlyng-camping.dk

Er du klar til dit eget projekt?

Tag kontakt