Professionel hjemmeside, SEO og branding Monicakruuse

KONTAKT MIG

ColourQueen

WEBSITE

Anna kom til mig efter en ubehagelig samtale med en overivrig sælger. Han havde sablet hendes hjemmeside ned, og hun var nu rigtig ulykkelig. Bange for at alt det han sagde af grimme ting om hendes side og forretning, var sandt, og bange for, at træffe en forkert beslutning.

Hun havde både brug for moralsk støtte, faglig sparring og et løft af hendes daværende hjemmeside. 

Hjemmeside design ColourQueen af Monicakruuse

OPGAVEN

Opgaven bestod mestendels af, at få Anna på ret kurs igen. Give hende troen på sig selv tilbage, og forsikre hende om, at det slet ikke var så galt, som hun fik fortalt. 

Vi blev enige om at lave et redesign af hendes hjemmeside. Hun havde en dårlig oplevelse i bagagen med et webbureau, så det var vigtigt for hende, at hendes hjemmeside denne gang skulle udstråle hende ‘vibe’ og føles helt rigtig. 

Derfor blev opgaven at finde frem til kernen af hendes virksomhed og få det ført frem i lyset på hendes hjemmeside. 

Løsningen

Kunde: ColourQueen

Hjemmesidedesign

+5 sider

WordPress opbygning

Responsivt website

Løsningen blev noget mere farverig end hjemmesiden var før. Den hedder vel ikke ColourQueen for ingenting! 

Vi fik nogle af hendes signaturfarver til at fylde lidt mere, og der kom en rød tråd i designet.

Anna føler sig nu helt hjemme på sin egen hjemmeside, og det skinner tydeligt igennem, hvad der foregår i hendes virksomhed. 

Siden er blevet ryddet op og Anna har igen lyst til at arbejde med sin hjemmeside og udvikle den i takt med hendes forretning. 

{

Jeg synes, du har været meget rar at samarbejde med, og jeg har følt, at du lyttede til mig. Jeg har i høj grad haft en følelse af, at du forstod/vidste, hvor jeg er som selvstændig, og at du forstod mine behov, frygter og ønsker. Jeg ved ikke, om jeg kan konkretisere det med et eksempel, men selve resultatet og at du f.eks. valgte at bruge den lyserøde farve, er et godt eksempel på at du fangede min "vibe". Jeg tror også jeg hurtigt bestemte mig for, at det var dig, jeg ville have hjælp af, det føltes intuitivt for mig. Jeg vil helt klart anbefale dig til andre og kunne sagtens finde på at købe din assistance igen.

Anna Gudlaugsdottir – ColourQueen
SKAL DIT PROJEKT VÆRE DET NÆSTE?
TAG KONTAKTHVAD KAN JEG FÅ?