Professionel hjemmeside, SEO og branding Monicakruuse

KONTAKT MIG

Vesterlyng Camping

WEBSITE, VEDLIGEHOLD

Vesterlyng Campings hjemmeside er designet i Duda. Oprindeligt stod jeg for designet, da jeg var ansat på et webbureau, men de gik konkurs og Vesterlyng Camping ønskede at fortsætte som min kunde.

Deres hjemmeside havde behov for et løft og et let redesign, da en del af de gamle løsninger ikke længere fungerede for virksomheden. 

Hjemmeside design Vesterlyng Camping af Monicakruuse

OPGAVEN

Vesterlyng Camping havde et ønske om en mere moderne, let og overskuelig forside, der ville gøre research-fasen lettere for deres besøgende. 

Farverne og billederne havde også brug for en opdatering.

Løsningen

Kunde: Vesterlyng Camping

Hjemmesidedesign

Design af nye sider

Vedligehold og opdateringer

Redesign af hjemmeside

Billeder

Duda opbygning

Cookienotifikation

Tekstforfatning og korrektur

Løsningen for Vesterlyng Camping har været små ændringer over tid i stedet for én stor og omfattende designændring. Vi har løbende skiftet farver, billeder og elementer ud for at holde siden opdateret med nyeste information. 

De besøgende på siden og på campingpladsen har brug for f.eks. at kunne foretage bookinger, finde et kort over pladsen, læse hvordan bruserne virker osv. Så den løbende opgave er at servere den information på en overskuelig måde, der giver mening for de besøgende.

{

Vi har løbende arbejdet sammen med Monica omkring diverse store og små opgaver i relation til grafik, webdesign og vedligehold. Faktisk har samarbejdet været videreført fra en tidligere ansættelse, hvor vi har været rigtig glade for hendes altid både positive og pro-aktive tilgang til opgaver, som altid har været løst til vores fulde tilfredshed. Derfor er det slet ikke svært at give hende den bedste anbefaling herfra!

Torben Berner – Indehaver, Vesterlyng Camping

SKAL DIT PROJEKT VÆRE DET NÆSTE?
TAG KONTAKTHVAD KAN JEG FÅ?