Businessforløb med Anne Damgaard og Monica Kruuse Bach

Sådan tjener du det, du er værd – fordi det naturligvis skal betale sig at være selvstændig

 

– uden at arbejde mere end du gør nu

Skab et solidt cashflow året rundt – øg din omsætning og ha’ det endnu sjovere i din forretning!

 

Det ultimative 1:1 forløb gennem 3 måneder.
Med 13 timers individuelle online sparringssessioner, er vi klar til at
være dine dedikerede forretninsgpartnere, sådan at du kommer i mål.

Z

Hey – kender du også det her?

 

✅ Du er selvstændig – fuldtid eller deltid, og du har været i gang i noget tid og du vil rigtig gerne se nogle flere salg i din forretning.

Du har nogenlunde styr på din forretning, og vil rigtig gerne stå på et endnu stærkere fundament, hvor du har en plan og har fintunet alle dele af din butik.

Du har prøvet dig frem via gør-det-selv metoder – kurser og E-bøger, og vil gerne have seriøse øjne på hele din forretning, sådan at alt fra SEO til SOME står helt skarpt.

Du har allerede produkter og services på hylderne, men du er klar til at OPPE din business til næste etage, sådan at den kan blive alt det du drømmer om og mere til.

Er det tid til at se resultaterne af dit hårde arbejde?

Hvis du også gerne vil:

⭐️ Mærke roen i maven

⭐️ Se et mere stabilt flow i din forretning

⭐️ Opleve at din indsats og rykker

⭐️ At det kan ses i kroner og ører.

SÅ HØRER VI DIG!

Der kan være en kæmpe skam og skyld forbundet med at have en forretning og så opleve, at den ikke helt kører på skinner.

Tanker som:

❌ “Er det mig den er gal med?”

❌ “Er mit produkt ikke godt nok?”

❌ “De andre er også meget bedre.”

❌ “Kommer jeg nogensinde til at få et godt flow i min forretning, så jeg kan leve af det?“

…kan komme komme til at fylde en hel masse, men selvfølgelig skal det ikke spænde ben for dit gode arbejde.

Ofte kræver det blot nogle tweaks og nye øjne at få gang i salget. Du får en gennemgang af alle dele af din forretning og sammen givervi den noget kærlighed, så det hele bare spiller.

Det er de færreste soloselvstændige, som har råd til et team, som kan hjælpe dem med det hele. Men du får muligheden nu for netop det! At blive taget i hånden, og få hjælp 360 grader rundt i alle delene af din forretning – så du ser de resultater, du gerne vil have – og fortjener!

Der er ingen skam i at ville tjene penge – heller ikke mange penge!

Det kan også være, at du bare egentlig gerne vil høste frugten af dit arbejde og tjene nogle gode penge?

Det er der ingen skam i! Der er ingen skam i at ville skabe en forretning, der giver et solidt overskud. Det gør dig hverken grådig eller til et dårligt menneske. Tværtimod! Jo mere du har – jo større en forskel kan du gøre for andre, og sprede gode vibes uden ondt i maven over økonomi.

Gennem dette forløb vil vi gerne se, at du styrker din bundlinje. Og det vil vi hjælpe dig med, når vi går hele din forretning igennem, og stiller skarpt på at optimere og forbedre din strategi på alle områder.

Få dine helt egen businessudvikler med på dit hold - Monica og Anne

Her er dine nye businessrågivere!
YES du får os begge to på dit hold – og vi har kun 1 mission: din succes

 

Hej! Vi er Anne og Monica,

To fuldstændig vanvittigt passionerede business nørder. Tilsammen er vi klar til at give din forretning den makeover, som får den til at shine og ikke mindst sælge, som aldrig før.

Bare rolig vi har din ryg. Vi skærer al vores viden ud i bite size snacks tilpasset til dig og din virksomhed.

Vi tager det trin for trin og skræddersyer vores viden PRÆCIS til dit behov. Ingen forvirring – ingen teknikangst. Vi er med dig på hele turen.

 

…. og selvfølgelig planlægger vi det hele, så det giver allerbedst mening for dig. Intet er overladt til tilfældighederne, du kan bare læne dig trygt tilbage.
(

Om bare 3 måneder har du:

 

 • Skabt nye uimodståelige produkter og services, som dine kunder vil elske – og prissat dem til den helt rigtige pris, så du kan tjene gode penge på det du laver.

 

 • Lært hvordan du tweaker dine eksisterende produkter og services – og har skabt nye genialiteter.

 

 • Skabt et brand som dine kunder kan genkende, og som du 100% føler er dig

 

 • Styrket dit mindset og din energi, sådan at du som selvstændig, står stærkt – også når udfordringerne melder sig.

 

 • Lært at skrive opslag og tekster, som fanger dine kunder og sikrer at din markedsføring giver pote.

 

 • Gjort dig selv og din forretning mere synlig, sådan at folk rent faktisk kan finde dig og det du tilbyder.

…og naturligvis (!) også:

 

 • Lært metoden til at gøre dine kunder til ambassadører, og hvordan du sælger dine ydelser til dine absolutte drømmekunder.

 

 • Optimeret din hjemmeside (din online butik) – så den arbejder for dig, når du holder fri.

 

 • Fået redskaberne til at holde momentum sådan, at du når dine mål – også næste år.
{

Omsætningen

er steget

 

Jeg ledte efter en businessmentor, som kunne hjælpe mig med at skabe klarhed og retning.

Gennem mit forløb med Anne, er min omsætning steget og det er helt klart, fordi jeg har taget nogle nye steps og valg, som jeg ellers ikke ville have taget.

Jeg anbefaler dig til alle, som vil have den bedste businessmentor.

Line Jensen
{

Hvordan ægte passioneret og nydelsesfuld business kan se ud

Anne, er en éner indenfor sit felt. Annes autencitet og historie kan inspirere alle til at se at alt kan lade sig gøre – hvis man vil…

Anne tør gøre op med hamsterhjulet og glansbilledet og vise, hvordan ægte passioneret og nydelsesfuld business kan se ud, og ikke mindst formår hun at lære os, hvordan vi andre kan lykkedes med det samme.

Naja Christoffersen
{

Mening, mod

og retning

 

Jeg fandt min værdi. Jeg er groundet i min essens og ser fremgang.

Jeg anbefaler Anne til alle.

Anne giver mening, mod og retning, og jeg er særligt vild med Annes engagement, kæmpe faglige viden og hendes nærværende væsen.

Anja Demant

Når du om få minutter vælger at investere i at få Monica og Anne som dine businessrådgivere, så vi sammen giver din business en 360 graders makeover, kan du allerede nu blive begejstret over:

 

13 timers individuelle online sparringssessioner – 3 timers opstartssamtale med os begge og efterfølgende 10 timer, 5 med os hver.

 

✅ Et 100% skræddersyet forløb tilpasset lige præcis DIG, DINE MÅL og ikke mindst dine udfordringer, sammen med de dygtigste businessrådgivere gennem 3 måneder.

 

✅ At du kommer til at knække koden til, hvordan du bliver en SEO ninja og gør din hjemmeside synlig for alle dine potentielle kunder.

 

✅ At du finder din egen måde at formidle til dine yndlingskunder, og skaber indhold på sociale medier, som folk ikke bare liker, men også deler og vil have mere af – og som ultimativt skaber kunder i din forretning.

 

✅ At du ender med en digital strategi – altså en køreplan for, hvordan du bruger digitale værktøjer og platforme til at nå dine mål.

 

✅ At du oplever, at bruge din tid effektivt på det, som tæller og at du står stærkere i troen på dig selv og din forretning.

 

✅ At du har en knivskarp strategi for dit salg, og oplever, at der faktisk kommer flere kunder i din butik, som med glæde køber det, du sælger.

 

✅ At du har et brand, som både hviler på dine kerneværdier og afspejler den du er hen over hele linjen, sådan at dine kunder tænker ‘Uh la la’ og vil have mere.

 

✅ At du har styr på dine priser, og ejer din pris 100%. Du vil opleve, at kunderne faktisk rigtig gerne vil betale for alt det gode, du tilbyder.

 

✅ At dine produkter og services bliver optimeret, så de skiller sig ud og skaber kæmpe værdi – og at der er luget ud i de varer, som ikke føles 110% rigtige.

 

✅ Og ikke mindst …. at dette forløb vil blive ved med at give dig kæmpe værdi videre i din rejse som selvstændig – fordi du lærer at kunne det hele!

 

Forløbet er delt ind i 3 dele:

DEL 1

 Din unikke forretning – dit fundament.
Få strategien, der finder alle de steder i din forretning, hvor du efterlader penge på bordet!

Vi starter med at lære dig, din forretning og dine målsætninger at kende i en 3 timers online sparringssession hvor vi alle tre deltager. Her kan vi sammen lægge en skræddersyet plan og strategi.

Strategien for din forretning er dit roadmap, som skal sikre, at du ikke kun polerer din forretning, men rent faktisk også får gjort en forskel, så dine drømmekunder køber det, du sælger.

 I del 1 bliver du i vores 1:1 sessioner skarp på:

 

 • Dine største udfordringer, og hvad du skal gøre ved dem , og bare rolig i dette forløb kommer vi hele vejen rundt. Lige fra SOME til SEO.
 • Vi dykker ned i dine økonomiske målsætninger på den korte og lange bane for din forretning, og giver dig metoder til, hvordan vi gennem hver session vil bidrage til, at du kommer i mål.
 • Hvad der allerede fungerer i din forretning og hvad du med fordel skal gøre mere af. Hvor skal der lægges en ekstra gang knofedt, sådan at din forretning står helt skarpt.
 • Hvordan du med skal prioritere og planlægge, sådan at du bruger din tid, der hvor den skaber mest værdi, og ikke bare, hvor du har mest travlt. Dette gælder både i forhold til vores forløb sammen, og så du får skabt gode vaner fremadrettet.
 • Hvordan du stopper med at spænde ben for dig selv, og begynder at opleve, at jo stærkere du står, jo mere succes har du i din forretning.
'

DEL 2

Få værktøjerne til at optimere hele din forretning – fra SEO til SoMe

I fase 2 tager vi fat i selve kernen i din forretning og lærer dig i vores 1:1 sessioner:

 

 • Hvordan du tuner dine produkter, services og din forretningsmodel. Goddag til verdens lækreste forretningsmodel – nemlig din! Din forretningsmodel er kernen i din butik, og er altafgørende for dit cashflow. Måske skal du endda jonglere med flere af gangen. Adskil dig på et overfyldt marked og skab uforglemmelige produkter og services dine kunder elsker. Tweak det du har og skab nye genialiteter. Og ikke mindst prissæt alt det, du har på hylderne til den HELT rigtige pris.
 • Hvordan du får dit brand til at skinne så du skiller dig ud og brænder dig fast i kundernes bevidsthed: Aldrig mere Canva kaos – eller tvivl om du skal gå med Netto-gul eller kaffe-latte-beige for at blive bemærket. Uanset om du ved det eller ej, så har din forretning en visuel identitet. Spørgsmålet er bare om den arbejder for dig, og får dig bemærket på den måde du ønsker. Det får du helt styr på her.
 • Hvordan du sikrer dig, at det du sælger ikke bliver væk i mængden. Der er ingen tvivl om, at mange sælger det samme – og det er slet ikke skidt. Men det der er noget skidt, er at drukne i mængden. Det er derfor du har et brand – ER et brand. Og at være helt skarp på hvad du gerne vil udtrykke og til hvem, er den vigtigste måde du kan skabe det perfekte match, så de helt rette kunder kommer til dig. Uanset om du har et brand, eller aldrig har skænket det en tanke, bliver du her helt skarp på at få dit brand til at skinne, som aldrig før.
 • Hvordan du UP’er dit salg så du når dine økonomiske mål. Der er mange salgsstrategier, salgskanaler og funnels, men det kan være en jungle at finde rundt i. Her bliver du guidet trin for trin til at finde din helt rette måde at sælge på, som er tilpasset dig – din forretning – din målgruppe og det marked du befinder dig på. Salg bliver piece of cake.
Og selvfølgelig skal du også online og lære:
 • Hvordan du skriver tekster, sådan at dine kunder husker dig og køber igen og igen. Noget af det vigtigste du skal kunne som selvstændig, er at være fremragende til skrive. Du har brug for at finde din unikke skrivestil, og skrive salgs- og markedsføringstekster, som siger BA DA BING! Det gælder både teksten på din hjemmeside, annoncer, din blog, dit nyhedsbrev og opslag på sociale medier. Dette er ALFA og OMEGA at blive skrap til som selvstændig.
 • Hvordan du bliver en ninja til SEO og sørger for, at du bliver fundet på Google. Hvis du vil have kunder, så skal du kunne findes. Og hvor leder folk i dag? På Google selvfølgelig. Derfor er SEO en færdighed alle selvstændige skal have styr på. Og det er heldigvis super let, når du ved hvordan.
 • Hvordan du får din hjemmeside til at arbejde for dig – også når du holder fri. Din hjemmeside er din forretning, som skal arbejde for dig 24/7 – se den som din personlige assistent, som skaber salg også når du sover. Skal vi lige få tunet din hjemmeside, så den bliver uimodståelig? JA TAK!
 • Hvordan du bliver en SOME haj. Vi kommer bare ikke udenom sociale medier, men hvordan skaber du indhold, som fanger? Hvor skal du lægge din dyrebare tid? Nu hvor vi kender dig rigtig godt, vil vi rådgive dig om, hvordan du bruger dine platforme bedst til at skabe resultater.
(

DEL 3

Få den konkrete plan, der viser dig, hvordan du skalerer og optimerer din forretning
– også næste år

I del 3 finder vi, i vores 1:1 online sessioner, din strategi til:

 

 • Hvordan du fortsat abejder med alle elementer i din forretning, sådan at du holder momentum.
 • Hvordan du prioriterer og planlægger de næste måneder frem. Så du ikke kommer på vildspor.
 • Hvordan du håndterer udfordringer og uventede bump på vejen (yes det sker for os alle) og kommer stærkt tilbage på ret kurs.

Måske tænker du: “Ja, det er flot Monica og Anne, men jeg aner ikke noget om alt det med teknik og sådan…”

UP your business forløb Canva bonus

Godt du er her, så!
Det er der ingen der gør,
før de går i gang.

 

Heldigvis lærer vi dig det hele.
Også hvordan du bruger Canva.
Faktisk får du…

 

"

BONUS

30 minutters lynintroduktion til Canva:
Sådan laver du nemt flotte opslag til dine sociale medier, der giver dine følgere lyst til mere

3 nemme SEO tips gif
Dygtige Nathalie Dalsgård lærer dig i denne video:
 • Hvordan du selv sætter geniale SoMe opslag op, som du kan bruge igen og igen!
 • Hvordan du bruger Canva på den smarteste måde, så kan bruge tiden der, hvor den giver mest mening.
 • Hvad Canva også kan bruges til udover SoMe. Og hvordan du udnytter alle Canvas kræfter til din fordel.
{

Det skal føles rigtigt

FOR MIG

 

Det var virkelig rart for mig at høre Monica fortælle om, hvordan det vigtigste i virkeligheden er at vælge det der føles rigtigt for MIG, og lade det komme ud – så vil jeg automatisk tiltrække de rette kunder.

Meget befriende i forhold til hvad jeg ellers har fået at vide om, at man skal vælge bestemte farver, fordi de har en fast mening – sådan behøver det heldigvis ikke at være!

Nathalie Dalsgård
{

Der skal være plads til

mig i min virksomhed

 

Jeg har fået en større ro i, at jeg godt ”må” være mig, og jeg godt kan kommunikere det ”rigtige” ud på min måde.

At jeg ikke skal gøre det på én bestemt måde, men der kan sagtens være plads til alt det, der er mig i min virksomhed, og jeg kan formidle det på min måde og dermed nå de rette.

Maria Bøgh
{

Fandt fokus og ro

i mig selv

 

Ofte tager vi det som en selvfølge at vi kender vores værdier, men der sker noget magisk når vi bliver tvunget til at skulle sætte ord på dem og også skulle reflektere over hvordan man udtrykker dem.

Monica er fantastisk til at hjælpe med at holde fokus på dig og hjælpe dig til at finde ro i at du ikke behøver at ligne nogen andre, men at du er fantastisk i dig selv.

Kathrin Aabling-Thomsen

Mød dine topkompetente businessrådgivere!

Anne Damgaard har mere end 16 års erfaring i at arbejde med at udvikle menneskers potentiale, og i forretningsudvikling.

Anne har hjulet mere end 1000 selvstændige og startups med at udvikle deres brands, skabe fantastiske produkter og ikke mindst brands, som kunder elsker. Anne har på rekordtid skabt en fuldsforretning på deltid og underviser til daglig i blandt andet businessteori og forretningsudvikling i praksis på Livs & Vidensmentor Uddannelsen.

Anne har optrådt i en lang række podcast og undervist i business for blandt andet KEA og Google. Anne er super passioneret omkring at skabe en business på egne præmisser, som er bæredygtig også på bundlinjen.

Monica Kruuse Bach er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi med en bachelor i arkitektur. Denne er kombineret med en solid web-faglighed som uddannet multimediedesigner tilsat større tanker og perspektiver med uddannelsen som Livs- og Vidensmentor. Denne kombination skaber et eminent grundlag for online udvikling med fokus på alle aspekter af din forretning.

Monica lever af at hjælpe virksomheder med at udvikle, optimere og vedligeholde deres hjemmesider og online tilstedeværelse, så de selv bliver i stand til at fortsætte arbejdet og fremstår autentiske som brands.

Hun underviser selvstændige både i eget regi og eksternt i webdesign, seo, branding og visuel identitet.

Monica har deltaget i flere podcasts og giver ugentlig tips og tricks til arbejdet med din hjemmeside på sin instagramprofil.

Pssst!

Sender du din ansøgning afsted inden d. 1 april,
kvitterer vi med en ekstra HELT GRATIS opfølgningssession ca. 3 måneder efter forløbet.

Det vil vi bare lige fortælle dig…

Når du lige om lidt investerer i en 360 graders business-makeover, som hjælper dig med at øge din bundlinje og på alle måder optimere din forretning, så får du helt konkret:

Et 3 måneders skæddersyet forløb helt tilpasset dig, dine mål, dine udfordringer og der, hvor du står. Med afsæt i vores mere end 20 års erfaring, får du nøjagtig den viden, du har behov for, for at din forretning bliver endnu mere PRO.

13 timer med os. En 3 timers strategi-session, hvor vi arbejder i dybden med dig og din forretning alle 3. Og efterfølgende 10 enkelte sessioner – 5 med hver af os.

Sæt en prop i de huller pengene (og din tid) fosser ud af – invester i at lære de metoder, der reelt kan give dig et frugtbart arbejdsliv med den omsætning, du drømmer om.

Ikke et “gør-det-FOR-dig-forløb”, men et

“gør-det-MED-dig-forløb”

Du får vores øjne på din forretning hele vejen rundt. Vi laver ikke din hjemmeside eller dine tekster. Vi sætter heller ikke din freebie op for dig, men vi guider dig trin-for-trin i forhold til, hvad du helt konkret skal gøre på alle områder i din forretning, for at den spiller 100%.

Vi ved nemlig godt, at det er meget bedre at lære dig at fiske, så du kan spise godt resten af livet, fremfor bare at servere fisken for dig én enkelt gang.

Hvad er din investering i at få dit eget hold af kompetente businessrådgivere i 3 måneder? Som giver dig skræddersyet hjælp til at nå dit mål om højere indtjening og komme hele vejen rundt om din forretning inden sommer?

 

Nu tænker du pyh det bliver dyrt… det er er sikkert ikke noget, jeg har budget til lige nu.

Men vi har gode nyheder til dig – dette forløb kan finansieres gennem Next Step puljen og det betyder du får

 

75 % i tilskud

Din investering er 36.000 kr. eks. moms.

Men søger du forløbet gennem Next Step puljen, er din investering

9.000 kr. eks moms.

 

✅ To topkompetente businessrågivere på dit hold

✅ En lækker bonus til en værdi af 500 kr ex. moms

✅ 13 timers dedikeret 1:1 undervisning

✅ Spørgsmål og svar på mail imellem vores samtaler

Vi har 3 pladser med opstart i april 2023 og vi hjælper dig naturligvis med din ansøgning til Next Step puljen.

Hvad så nu?

Sådan gør du, hvis du vil med på forløbet:

TRIN 1:

Undersøg om du opfylder kravene for at søge NextStep puljen:
– Du skal have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
– Du skal have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
– Du skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale
(hvem har ikke det?…)

TRIN 2:

Tryk på knappen herunder og få en samtale med én af os.

TRIN 3:

Send dig ansøgning til NextStep afsted. Vi hjælper dig selvfølgelig med alt det praktiske.

 

BEMÆRK! Sidste chance for indsendelse af ansøgning til NextStep puljen er 15. april 2023. Herefter lukker den.

 

{

Dygtig

og grundig

 

Jeg vil helt klar anbefale Anne fordi hun er dygtig og grundig.

Monnique Artiqa – monniqueart.com
{

Ser hvad der
holder mig tilbage

 

Jeg har allerede anbefalet Anne! Til alle jeg kan komme i tanke om…. Anne har en unik evne til at se præcis, hvad det er der holder mig tilbage og give mig præcis det skub eller spørgsmål jeg har brug for.

Tina Maria Styrup – tinamariayoga.dk
{

Ser min værdi

 

Jeg er vild med Annes dygtige måde at få mig til at se hvilken oprydningskonsulent jeg er, og hvad jeg bringer af værdi til mine kunder. At jeg nu er bedre til at beskrive værdien af mit arbejde og stå ved den investering, jeg beder mine kunder bruge på et lettere og mere meningsfuldt liv med plads og tid til dem og det de elsker.